سبد خرید خالي مي باشد
سبد خرید خالي مي باشد
ورود

ثبت نام

شرایط نگهداری محصولات کنجدی

مواد غذایی یکی از منابع مهم آلوده شونده توسط عوامل شیمیایی و بیولوژیکی می باشند، به طوری که

 ۷۰ درصد بیماریهای عفونی از طریق غذای ناسالم به انسان سرایت می کند.

از آنجایی که چربیها خاصیت انرژی زایی فراوان دارند دانستن مقدار کل چربی موجود در یک غذا دارای اهمیت زیادی است و همچنین داشتن اطلاعاتی در این زمینه مخصوصا درجه اشباع شدن آن ها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. یکی از آلودگی های شیمیایی وجود پراکسید در مواد غذایی می باشد که رادیکال های آزاد ایجاد می کنند که این رادیکالهای آزاد نه تنها باعث فاسد شدن مواد غذایی می شوند بلکه عامل آسیب به بافت های بدن و علتی برای ایجاد بیماریهایی مانند سرطان و غیره می باشند. از آنجا که مقدار پراکسید در بعضی مواد غذایی بالاست لذا تعیین میزان فراوانی آلودگی شیمیایی می تواند جهت برنامه ریزی و مداخله مناسب برای کاهش آلودگی در سطح تولید مواد غذایی موثر باشد و همراه با مداخله های دیگر منجر به بهبود بهداشت و ایمنی غذایی و سر انجام ارتقای سلامت مصرف کنندگان شود. اکسیداسیون یکی از روشهای فساد مواد غذایی است و ماده حاصل در این روش پراکسید است که توسط عدد پراکسید سنجش می شود و بیشتر در اسید های چرب غیر اشباع رخ می دهد. به دلیل اهمیتی که اکسیداسیون چربی ها در ایجاد بد طعمی در مواد غذایی دارد، سنجش این فاکتور دارای اهمیت است.

b30ff17d14b759c017197570526ff51b33cc83c5 3022
به طور کلی عوامل مختلفی در تسریع اکسیداسیون روغن و در نتیجه افزایش پر اکسید موثر می باشند که عبارتند از:
درجه حرارت :
عملا نشان داده شده است در حرارت بیشتر میزان اکسیداسیون تسریع می گردد.
غیر اشباع بودن :
هر قدر میزان غیر اشباع بودن روغنها بیشتر باشد اکسیداسیون سریعتر انجام می شود.
نور :
نور به خصوص اشعه ماورا بنفش اکسیداسیون روغنها را تسریع می نماید بدین جهت نباید آنها را در معرض نور و اشعه قرار داد.
آلودگی ماده چرب با ماده چرب تند شده :
وجود پر اکسید در روغن به عنوان کاتالیزور اکسیداسیون را تسریع می نماید. چنانچه روغن سالم و تازه بوسیله روغن مانده حاوی پر اکسید آلوده شود عمل اکسیداسیون روغن شروع شده و سریعا تند می شود.
هوا :
هوا عامل مهمی در اکسیداسیون و فساد مواد چرب است و بایستی مواد غذایی چرب و روغن را حتی الامکان در محل سر پوشیده و دور از هوا نگهداری شود.

حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری نمود. تاریخ مصرف حلواارده توسط کارشناسان بهداشتی شش ماه پس از تولید تعیین شده. بدیهی است در صورتیکه در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود مدت زمان بیشتری قابل استفاده‌است. در صورتیکه پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن بر روی حلواارده بودید جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی حلواارده‌است.
این همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است. شما می‌توانید قبل از مصرف آنرا مخلوط نموده و یا روغن آنرا جدا نموده و به‌عنوان روغن مایع مصرف نمایید ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود. بنابراین یخچال بهترین محل نگهداری ارده می‌باشد که می‌تواند تاریخ مصرف آنرا تا یکسال افزایش دهد.
اگر مدتی از ظرف محتوی ارده استفاده نشود رسوب کرده و روغن آن جدا شده و یا اصطلاحا دو فاز می‌شود که این موضوع هیچ ربطی به نامرغوبی و یا فاسد شدن آن ندارد بلکه به دلیل عدم استفاده ازهرگونه موادشیمیایی افزودنی جهت یکنواخت نگداشتن محصول می‌باشد و توصیه می‌شود قبل از مصرف بدقت مخلوط گردد..

شرکت سبز اندیش راه ابریشم  اردکان به شماره ثبت 1405 مفتخر است در زمینه های مختلف تولیدی ،خدماتی و بازرگانی که نتیجه تولیدات در شهرستان اردکان وسایر نقاط کشور می باشد جهت معرفی و ایجاد پل ارتباطی بین مشتری (مصرف کننده نهایی) و تولید کننده فعالیت نماید .

logo-samandehi
  یزد-اردکان ، بلوار شهید بهشتی ، نرسیده به کوچه ثبت احوال
  sabzandish.co@chmail.ir 
  035-32259397
  0902-8061405
  0902-8125510
  035-32259397
 aparat2  telegram2  instagram2

تمامي کالاهای اين فروشگاه، حسب موردداراي مجوزهاي لازم ازمراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.