سبد خرید خالي مي باشد
سبد خرید خالي مي باشد
ورود

ثبت نام

ده نکته مهم درباره روغن کنجد

وقتی برای خرید روغن به سوپرمارکت یا فروشگاه مواد غذایی می‌رویم، یکی از سوال‌هایی که فروشندگان می‌پرسند

 این است که چه روغنی می‌خواهید؟ آنقدر تنوع روغن‌ها زیاد شده که می‌توان از میان چند نوع مختلف، یکی را انتخاب کرد؛ از روغن ذرت و زیتون گرفته تا روغن سویا و کنجد…
هریک از این روغن‌ها خاصیتی ویژهند دار؛ مثلا، روغن زیتون را برای پخت‌و‌پز می‌توان استفاده کرد اما روغن ذرت برای سرخ‌کردن مناسب‌تر است اما روغن کنجد چطور؟ روغن کنجد چه خواصی دارد؟ با ما همراه شوید تا ۱۰ نکته مهم را درباره این روغن بدانید.

shell oils lubricants header
۱٫روغن کنجد، یک روغن گیاهی و استخراج‌شده از دانه‌های کنجد است که از قدیم در جنوب هند برای پخت و پز از آن استفاده می‌شده و می‌شود. این روغن برای طعم‌دادن به غذا در آشپزی چینی، ژاپنی و کره‌ای نیز کاربردهای فراوانی دارد. به هر حال این روغن از آسیا به سایر نقاط دنیا معرفی شده و خواص فراوانی را به آن نسبت می‌دهند.
۲٫روغن کنجد از منابع ویتامین E محسوب می‌شود و سرشار از منیزیم، کلسیم، مس، روی و ویتامین B6 است. به دلیل داشتن عنصر مس، مصرف این روغن به درمان آرتروز کمک می‌کند، روی و کلسیم هم احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به حداقل می‌رساند و منیزیم موجود در آن از سلامت سیستم تنفسی بدن محافظت می‌کند.
۳٫روغن کنجد از بهترین گزینه‌های انتخابی برای کسانی است که از فشار خون بالا رنج می‌برند. این روغن دارای اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۹ است و به این دلیل در دمای اتاق مایع باقی می‌ماند. روغن کنجد ترکیب‌هایی به نام سیزامین و سزاملین دارد که دریافتشان به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. البته منیزیم موجود در این روغن نیز در تنظیم فشار خون موثر است.
۴٫روغن کنجد را می‌توان برای پخت و پز استفاده کرد اما برخی از انواع آن برای سرخ‌کردن مناسب نیست. مثلا روغن کنجد با رنگ روشن نقطه دود بالایی دارد و برای همین منظور می‌توان آن را برای سرخ‌کردن عمیق (طولانی‌مدت) موادخوراکی استفاده کرد اما روغن کنجد تیره‌رنگ برای سرخ‌کردن طولانی‌مدت مناسب نیست و فقط می‌توان آن را به عنوان چاشنی سالاد یا پخت و پز معمولی به کار برد.
۵٫روغن کنجد دارای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی نیز است به همین دلیل عادت به مصرف آن می‌تواند به بهداشت دهان و دندان کمک کند زیرا باکتری‌های مضر دهانی را از بین می‌برد و احتمال پوسیدگی دندان‌ها را به حداقل ممکن می‌رساند.
۶٫یکی از دلایل ابتلا به بیماری‌های قلبی، ورود رادیکال‌های آزاد به بدن و آثار منفی آنها بر عروق خونی است. روغن کنجد به دلیل داشتن سیزاملین که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارد، از گرفتگی عروق جلوگیری و حتی به کاهش شدت این مشکل کمک می‌کند.
۷٫بررسی‌ها نشان داده‌اند دریافت روزانه ۱۰۰ میلی‌گرم منیزیم که در این روغن به مقدار قابل ملاحظه‌ای وجود دارد، تا ۱۲ درصد احتمال ابتلا به سرطان (به‌خصوص سرطان کولون یا روده بزرگ) را کاهش می‌دهد بنابراین افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند، بهتر است این روغن را در رژیم غذایی‌شان بگنجانند.
۸٫یادتان باشد هر روغنی حتی روغن کنجد هم باید در حد تعادل مصرف شود زیرا زیاده‌روی در مصرف آن باعث اضافه وزن خواهد شد. هر واحد روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری دارای ۴۵ کیلوکالری انرژی است که باید در کل انرژی دریافتی روزانه محاسبه شود.
۹٫افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، بهتر است روغن کنجد مصرف کنند زیرا بررسی‌ها نشان داده منیزیم موجود در این روغن به کاهش قند خون افراد دیابتی کمک می‌کند.
۱۰٫پس از هر بار استفاده از روغن کنجد در ظرف را محکم بسته و آن را در کنار اجاق گاز نگذارید به این ترتیب احتمال اکسیدشدن اسیدهای چرب غیراشباع موجود در این روغن به حداقل ممکن خواهد رسید

شرکت سبز اندیش راه ابریشم  اردکان به شماره ثبت 1405 مفتخر است در زمینه های مختلف تولیدی ،خدماتی و بازرگانی که نتیجه تولیدات در شهرستان اردکان وسایر نقاط کشور می باشد جهت معرفی و ایجاد پل ارتباطی بین مشتری (مصرف کننده نهایی) و تولید کننده فعالیت نماید .

logo-samandehi
  یزد-اردکان ، بلوار شهید بهشتی ، نرسیده به کوچه ثبت احوال
  sabzandish.co@chmail.ir 
  035-32259397
  0902-8061405
  0902-8125510
  035-32259397
 aparat2  telegram2  instagram2

تمامي کالاهای اين فروشگاه، حسب موردداراي مجوزهاي لازم ازمراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.